

BONOMI CENTENARIO 1 KG (90% Arabica,10% Robusta)
PIJ WŁOSKIE KAWY REGIONALNE!!!
Kawy z Italii są jak ich różnorakie wina i lokalne specjały oraz rodzinne receptury kulinarne. Tylko małe włoskie prażalnie są interesujące dla prawdziwych smakoszy tego trunku.
ŚWIEŻA DOSTAWA
Sprowadzona z Mediolanu oryginalna kawa BONOMI o intensywnym aromacie i niepowtarzalnym smaku.
Idealne wyważona mieszanka kawy Arabica z niewielkim procentem wysokiej jakości Robusty ma ponad 100 lat.
Charakteyzująca się urokliwymi nutami gorzkiej czekolady.
Dzięki unikalnej kompozycji jest jedną z najbardziej poplarnych mieszanek dla barów i restauracji.
Frederico Bonomi - twórca firmy – rozpoczął swoją działalność w 1886 roku zaczynając od małego sklepiku kolonialnego w centrum Mediolanu. Jego drogeria zyskała szybko uznanie wśród wymagających klientów dzięki opracowanym, wyszukanym mieszankom oferowanych kaw. Zamiłowanie do wykonywanej pracy stworzyło fundamenty pod trudny ale stały rozwój palarni, zjednało kolejne pokolenia i doprowadziło do obecności marki nie tylko we Włoszech Północnych ale także poza granicami kraju. Zakład, prócz znanych swoich produktów, stał się także szanowanym importerem surowych ziaren dla innych z branży.
W 1982 roku, w wyniku ekspansji BONOMI, pojawiła się możliwość zamiany małej, wiekowej siedziby z Mediolanu do okolicznego Binasco, gdzie zainstalowano nowe i nowoczesne urządzenia oraz linie technologiczne, które całkowicie zautomatyzowały proces produkcji.
W 1997, z fuzji z innymi dwoma prażalniami (m.in. Mokito), powstał BOMOCAF. Połączono produkcję wszystkich członków, przy czym każdy z udziałowców zachował swoje mieszanki, filozofię prowadzenia podmiotu i odrębność handlową. Celem konsorcjum byla optymalizacja jakości i racjonalizacja kosztów.
Kawy, które wchodzą w skład mieszanek BONOMI, pochodzą z najlepszych plantacji na świecie. Jakość finalna i konkurencyjna cena są gwarantowane poprzez powiązania prawne (powołano spółki-matki) z plantatorami surowych kaw. Palarnia ma filie bezpośrednie w Bangalore (Indie) i Santos (Brazylia), kontrolujące jakość u źródeł i cały proces eksportu do Włoch.
BONOMI od stu lat utrzymuje swoje stare, cenne recepty mieszanek, których pilnie strzeże. Bogate doświadczenie i zamiłowanie do kaw oraz nowoczesne techniki prażenia pestek torują drogę firmie od rynku lokalnego w świat. Wysokie normy szerokiej gamie produktów gwarantuje system ISO 9001.
Akceptujemy płatności zarówno gotówkowe, jak i bezgotówkowe.
Wszystkie zamówienia powyżej 350zł dostarczamy do Państwa za darmo.
Najwyższa jakość towarów za najniższą cenę.
Zapraszamy do spróbowania naszych produktów w firmowej kawiarni.
Cukier trzcinowy Bonomi w saszetkach opakowanie zbiorcze 10 kg.
Saszetka 5.5g
Jest to jeden z najbardziej wyszukanych mieszanek BONOMI.Mieszanka z wyselekcjonowanych ziaren 100% Arabici.Najlepsze i delikatne ziarna kawy tworzą intensywny aromat i bogaty smak.Jest to najbardziej wyrafinowana,szlachetna kawa w składzie Bonomi.Drobno mielona jest idealna na kawę po Turecku.
Frederico Bonomi - twórca firmy – rozpoczął swoją działalność w 1886 roku zaczynając od małego sklepiku kolonialnego w centrum Mediolanu. Jego drogeria zyskała szybko uznanie wśród wymagających klientów dzięki opracowanym, wyszukanym mieszankom oferowanych kaw. Zamiłowanie do wykonywanej pracy stworzyło fundamenty pod trudny ale stały rozwój palarni, zjednało kolejne pokolenia i doprowadziło do obecności marki nie tylko we Włoszech Północnych ale także poza granicami kraju. Zakład, prócz znanych swoich produktów, stał się także szanowanym importerem surowych ziaren dla innych z branży.
W 1982 roku, w wyniku ekspansji BONOMI, pojawiła się możliwość zamiany małej, wiekowej siedziby z Mediolanu do okolicznego Binasco, gdzie zainstalowano nowe i nowoczesne urządzenia oraz linie technologiczne, które całkowicie zautomatyzowały proces produkcji.
W 1997, z fuzji z innymi dwoma prażalniami (m.in. Mokito), powstał BOMOCAF. Połączono produkcję wszystkich członków, przy czym każdy z udziałowców zachował swoje mieszanki, filozofię prowadzenia podmiotu i odrębność handlową. Celem konsorcjum byla optymalizacja jakości i racjonalizacja kosztów.
Kawy, które wchodzą w skład mieszanek BONOMI, pochodzą z najlepszych plantacji na świecie. Jakość finalna i konkurencyjna cena są gwarantowane poprzez powiązania prawne (powołano spółki-matki) z plantatorami surowych kaw. Palarnia ma filie bezpośrednie w Bangalore (Indie) i Santos (Brazylia), kontrolujące jakość u źródeł i cały proces eksportu do Włoch.
BONOMI od stu lat utrzymuje swoje stare, cenne recepty mieszanek, których pilnie strzeże. Bogate doświadczenie i zamiłowanie do kaw oraz nowoczesne techniki prażenia pestek torują drogę firmie od rynku lokalnego w świat. Wysokie normy szerokiej gamie produktów gwarantuje system ISO 9001.
Stylowa filiżanka do cappucino BONOMI 300 ml. Zestaw filiżanka + podstawek.
Mieszanka skomponowana z wysokiej jakości ziaren arabiki oraz Robusty o intensywnej cielistości i silnym aromacie z nutami przypraw i migdałów.Bardzo dobrze komponuje się z mlekiem.
Frederico Bonomi - twórca firmy – rozpoczął swoją działalność w 1886 roku zaczynając od małego sklepiku kolonialnego w centrum Mediolanu. Jego drogeria zyskała szybko uznanie wśród wymagających klientów dzięki opracowanym, wyszukanym mieszankom oferowanych kaw. Zamiłowanie do wykonywanej pracy stworzyło fundamenty pod trudny ale stały rozwój palarni, zjednało kolejne pokolenia i doprowadziło do obecności marki nie tylko we Włoszech Północnych ale także poza granicami kraju. Zakład, prócz znanych swoich produktów, stał się także szanowanym importerem surowych ziaren dla innych z branży.
W 1982 roku, w wyniku ekspansji BONOMI, pojawiła się możliwość zamiany małej, wiekowej siedziby z Mediolanu do okolicznego Binasco, gdzie zainstalowano nowe i nowoczesne urządzenia oraz linie technologiczne, które całkowicie zautomatyzowały proces produkcji.
W 1997, z fuzji z innymi dwoma prażalniami (m.in. Mokito), powstał BOMOCAF. Połączono produkcję wszystkich członków, przy czym każdy z udziałowców zachował swoje mieszanki, filozofię prowadzenia podmiotu i odrębność handlową. Celem konsorcjum byla optymalizacja jakości i racjonalizacja kosztów.
Kawy, które wchodzą w skład mieszanek BONOMI, pochodzą z najlepszych plantacji na świecie. Jakość finalna i konkurencyjna cena są gwarantowane poprzez powiązania prawne (powołano spółki-matki) z plantatorami surowych kaw. Palarnia ma filie bezpośrednie w Bangalore (Indie) i Santos (Brazylia), kontrolujące jakość u źródeł i cały proces eksportu do Włoch.
BONOMI od stu lat utrzymuje swoje stare, cenne recepty mieszanek, których pilnie strzeże. Bogate doświadczenie i zamiłowanie do kaw oraz nowoczesne techniki prażenia pestek torują drogę firmie od rynku lokalnego w świat. Wysokie normy szerokiej gamie produktów gwarantuje system ISO 9001.
Miscela di caffe to jedna z najstarszych i najlepszych mieszane palarni Bonomi składająca się z 100% najlepszych ziaren kawy arabica.Kawę charakteryzue średnie palenie,duża crema oraz średnia zawartość kofeiny.
Frederico Bonomi - twórca firmy – rozpoczął swoją działalność w 1886 roku zaczynając od małego sklepiku kolonialnego w centrum Mediolanu. Jego drogeria zyskała szybko uznanie wśród wymagających klientów dzięki opracowanym, wyszukanym mieszankom oferowanych kaw. Zamiłowanie do wykonywanej pracy stworzyło fundamenty pod trudny ale stały rozwój palarni, zjednało kolejne pokolenia i doprowadziło do obecności marki nie tylko we Włoszech Północnych ale także poza granicami kraju. Zakład, prócz znanych swoich produktów, stał się także szanowanym importerem surowych ziaren dla innych z branży.
W 1982 roku, w wyniku ekspansji BONOMI, pojawiła się możliwość zamiany małej, wiekowej siedziby z Mediolanu do okolicznego Binasco, gdzie zainstalowano nowe i nowoczesne urządzenia oraz linie technologiczne, które całkowicie zautomatyzowały proces produkcji.
W 1997, z fuzji z innymi dwoma prażalniami (m.in. Mokito), powstał BOMOCAF. Połączono produkcję wszystkich członków, przy czym każdy z udziałowców zachował swoje mieszanki, filozofię prowadzenia podmiotu i odrębność handlową. Celem konsorcjum byla optymalizacja jakości i racjonalizacja kosztów.
Kawy, które wchodzą w skład mieszanek BONOMI, pochodzą z najlepszych plantacji na świecie. Jakość finalna i konkurencyjna cena są gwarantowane poprzez powiązania prawne (powołano spółki-matki) z plantatorami surowych kaw. Palarnia ma filie bezpośrednie w Bangalore (Indie) i Santos (Brazylia), kontrolujące jakość u źródeł i cały proces eksportu do Włoch.
BONOMI od stu lat utrzymuje swoje stare, cenne recepty mieszanek, których pilnie strzeże. Bogate doświadczenie i zamiłowanie do kaw oraz nowoczesne techniki prażenia pestek torują drogę firmie od rynku lokalnego w świat. Wysokie normy szerokiej gamie produktów gwarantuje system ISO 9001.
Stylowa filiżanka do cappucino BONOMI 180 ml. Zestaw filiżanka + podstawek.
BONOMI Special Bar - to mieszanka na podłożu klasycznym, dla smakoszy l'espresso, o zdecydowanym charakterze i posmaku, zbalansowana doskonale choć z pestek arabik wyszukanych w różnych częściach globu, zestawionych ze sporą ilością robusty (40%) Jej klasę wyznacza jednak niska kwaskowatość naparu i gruba, spoista krema. Określa się ją w firmie: tekstura jednolita, barwa: rudawy brąz, konsystentność cieczy i oleistość wyrazista (na piance możliwy efekt centkowania zwany “tiger mottle”). Ta specjalna barowa mieszanka pozwala otrzymać kawę mocną, a zawarta w niej kofeina może stanowić idealny bodziec na dobry początek dnia. Znakomicie przebija się przez mleko w każdym znanym wariancie (caffe latte, machiato, cappuccino, po wiedeńsku etc).
Frederico Bonomi - twórca firmy – rozpoczął swoją działalność w 1886 roku zaczynając od małego sklepiku kolonialnego w centrum Mediolanu. Jego drogeria zyskała szybko uznanie wśród wymagających klientów dzięki opracowanym, wyszukanym mieszankom oferowanych kaw. Zamiłowanie do wykonywanej pracy stworzyło fundamenty pod trudny ale stały rozwój palarni, zjednało kolejne pokolenia i doprowadziło do obecności marki nie tylko we Włoszech Północnych ale także poza granicami kraju. Zakład, prócz znanych swoich produktów, stał się także szanowanym importerem surowych ziaren dla innych z branży.
W 1982 roku, w wyniku ekspansji BONOMI, pojawiła się możliwość zamiany małej, wiekowej siedziby z Mediolanu do okolicznego Binasco, gdzie zainstalowano nowe i nowoczesne urządzenia oraz linie technologiczne, które całkowicie zautomatyzowały proces produkcji.
W 1997, z fuzji z innymi dwoma prażalniami (m.in. Mokito), powstał BOMOCAF. Połączono produkcję wszystkich członków, przy czym każdy z udziałowców zachował swoje mieszanki, filozofię prowadzenia podmiotu i odrębność handlową. Celem konsorcjum byla optymalizacja jakości i racjonalizacja kosztów.
Kawy, które wchodzą w skład mieszanek BONOMI, pochodzą z najlepszych plantacji na świecie. Jakość finalna i konkurencyjna cena są gwarantowane poprzez powiązania prawne (powołano spółki-matki) z plantatorami surowych kaw. Palarnia ma filie bezpośrednie w Bangalore (Indie) i Santos (Brazylia), kontrolujące jakość u źródeł i cały proces eksportu do Włoch.
BONOMI od stu lat utrzymuje swoje stare, cenne recepty mieszanek, których pilnie strzeże. Bogate doświadczenie i zamiłowanie do kaw oraz nowoczesne techniki prażenia pestek torują drogę firmie od rynku lokalnego w świat. Wysokie normy szerokiej gamie produktów gwarantuje system ISO 9001.
Frederico Bonomi - twórca firmy – rozpoczął swoją działalność w 1886 roku zaczynając od małego sklepiku kolonialnego w centrum Mediolanu. Jego drogeria zyskała szybko uznanie wśród wymagających klientów dzięki opracowanym, wyszukanym mieszankom oferowanych kaw. Zamiłowanie do wykonywanej pracy stworzyło fundamenty pod trudny ale stały rozwój palarni, zjednało kolejne pokolenia i doprowadziło do obecności marki nie tylko we Włoszech Północnych ale także poza granicami kraju. Zakład, prócz znanych swoich produktów, stał się także szanowanym importerem surowych ziaren dla innych z branży.
W 1982 roku, w wyniku ekspansji BONOMI, pojawiła się możliwość zamiany małej, wiekowej siedziby z Mediolanu do okolicznego Binasco, gdzie zainstalowano nowe i nowoczesne urządzenia oraz linie technologiczne, które całkowicie zautomatyzowały proces produkcji.
W 1997, z fuzji z innymi dwoma prażalniami (m.in. Mokito), powstał BOMOCAF. Połączono produkcję wszystkich członków, przy czym każdy z udziałowców zachował swoje mieszanki, filozofię prowadzenia podmiotu i odrębność handlową. Celem konsorcjum byla optymalizacja jakości i racjonalizacja kosztów.
Kawy, które wchodzą w skład mieszanek BONOMI, pochodzą z najlepszych plantacji na świecie. Jakość finalna i konkurencyjna cena są gwarantowane poprzez powiązania prawne (powołano spółki-matki) z plantatorami surowych kaw. Palarnia ma filie bezpośrednie w Bangalore (Indie) i Santos (Brazylia), kontrolujące jakość u źródeł i cały proces eksportu do Włoch.
BONOMI od stu lat utrzymuje swoje stare, cenne recepty mieszanek, których pilnie strzeże. Bogate doświadczenie i zamiłowanie do kaw oraz nowoczesne techniki prażenia pestek torują drogę firmie od rynku lokalnego w świat. Wysokie normy szerokiej gamie produktów gwarantuje system ISO 9001.
Cukier biały Bonomi w saszetkach opakowanie zbiorcze 10 kg.
Saszetka 5.5g
Stylowa filiżanka do espresso BONOMI 56 ml. Zestaw filiżanka + podstawek.
Kawa Boomi Blu Espresso to mieszanka 100 % Arabiki która charakteryzyje się wyśmienitym smakiem.Doskonała kawa o mocnym zróżnicoanym smaku oraz intensywnym aromacie.
Frederico Bonomi - twórca firmy – rozpoczął swoją działalność w 1886 roku zaczynając od małego sklepiku kolonialnego w centrum Mediolanu. Jego drogeria zyskała szybko uznanie wśród wymagających klientów dzięki opracowanym, wyszukanym mieszankom oferowanych kaw. Zamiłowanie do wykonywanej pracy stworzyło fundamenty pod trudny ale stały rozwój palarni, zjednało kolejne pokolenia i doprowadziło do obecności marki nie tylko we Włoszech Północnych ale także poza granicami kraju. Zakład, prócz znanych swoich produktów, stał się także szanowanym importerem surowych ziaren dla innych z branży.
W 1982 roku, w wyniku ekspansji BONOMI, pojawiła się możliwość zamiany małej, wiekowej siedziby z Mediolanu do okolicznego Binasco, gdzie zainstalowano nowe i nowoczesne urządzenia oraz linie technologiczne, które całkowicie zautomatyzowały proces produkcji.
W 1997, z fuzji z innymi dwoma prażalniami (m.in. Mokito), powstał BOMOCAF. Połączono produkcję wszystkich członków, przy czym każdy z udziałowców zachował swoje mieszanki, filozofię prowadzenia podmiotu i odrębność handlową. Celem konsorcjum byla optymalizacja jakości i racjonalizacja kosztów.
Kawy, które wchodzą w skład mieszanek BONOMI, pochodzą z najlepszych plantacji na świecie. Jakość finalna i konkurencyjna cena są gwarantowane poprzez powiązania prawne (powołano spółki-matki) z plantatorami surowych kaw. Palarnia ma filie bezpośrednie w Bangalore (Indie) i Santos (Brazylia), kontrolujące jakość u źródeł i cały proces eksportu do Włoch.
BONOMI od stu lat utrzymuje swoje stare, cenne recepty mieszanek, których pilnie strzeże. Bogate doświadczenie i zamiłowanie do kaw oraz nowoczesne techniki prażenia pestek torują drogę firmie od rynku lokalnego w świat. Wysokie normy szerokiej gamie produktów gwarantuje system ISO 9001.
BONOMI Blu Moka - szlachetna i unikalna mieszanka 100% Arabiki która jest harmonijnie wyważona z najlepszych na świecie ziaren.
Frederico Bonomi - twórca firmy – rozpoczął swoją działalność w 1886 roku zaczynając od małego sklepiku kolonialnego w centrum Mediolanu. Jego drogeria zyskała szybko uznanie wśród wymagających klientów dzięki opracowanym, wyszukanym mieszankom oferowanych kaw. Zamiłowanie do wykonywanej pracy stworzyło fundamenty pod trudny ale stały rozwój palarni, zjednało kolejne pokolenia i doprowadziło do obecności marki nie tylko we Włoszech Północnych ale także poza granicami kraju. Zakład, prócz znanych swoich produktów, stał się także szanowanym importerem surowych ziaren dla innych z branży.
W 1982 roku, w wyniku ekspansji BONOMI, pojawiła się możliwość zamiany małej, wiekowej siedziby z Mediolanu do okolicznego Binasco, gdzie zainstalowano nowe i nowoczesne urządzenia oraz linie technologiczne, które całkowicie zautomatyzowały proces produkcji.
W 1997, z fuzji z innymi dwoma prażalniami (m.in. Mokito), powstał BOMOCAF. Połączono produkcję wszystkich członków, przy czym każdy z udziałowców zachował swoje mieszanki, filozofię prowadzenia podmiotu i odrębność handlową. Celem konsorcjum byla optymalizacja jakości i racjonalizacja kosztów.
Kawy, które wchodzą w skład mieszanek BONOMI, pochodzą z najlepszych plantacji na świecie. Jakość finalna i konkurencyjna cena są gwarantowane poprzez powiązania prawne (powołano spółki-matki) z plantatorami surowych kaw. Palarnia ma filie bezpośrednie w Bangalore (Indie) i Santos (Brazylia), kontrolujące jakość u źródeł i cały proces eksportu do Włoch.
BONOMI od stu lat utrzymuje swoje stare, cenne recepty mieszanek, których pilnie strzeże. Bogate doświadczenie i zamiłowanie do kaw oraz nowoczesne techniki prażenia pestek torują drogę firmie od rynku lokalnego w świat. Wysokie normy szerokiej gamie produktów gwarantuje system ISO 9001.
Zadzwoń do nas!
Godziny pracy !